Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Treći ozlijeđen

Zagreb: U naletu automobila poginula dva radnika na zaobilaznici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći koja se dogodila na zagrebačkoj zaobilaznici smrtno su stradala dvojica radnika, dok je treći teško ozlijeđen. Teško je ozlijeđen i stariji muškarac na kojeg je kod Maksimira naletio vlak.

Dvije su osobe smrtno stradale u teškoj prometnoj nesreći na zagrebačkoj zaobilaznici, dok je treća teško ozlijeđena.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena

Na zagrebačkoj zaobilaznici, u blizini čvora Kosnica, došlo je do teške prometne nesreće kada je osobni automobil naletio na dvije osobe koje su smrtno stradale. Radi se o djelatnicima Autocesta na zaustavnoj traci. Dvoje djelatnika je smrtno stradalo, a treći je s teškim ozljedama prevezen u KB Dubrava.

Promet na tom dijelu zaobilaznice teče usporeno jednim prometnim trakom. Očevid je u tijeku.

>> Ježdovec: Kamion naletio na pješaka i usmrtio ga

Zagrebačka policija je izvijestila i kako je u 20:37 sati u Branimirovoj ulici kod Prometnog ureda Maksimir putnički vlak naletio na nepoznatu stariju mušku osobu. Muškarac je nalet preživio, ali je zadobio teške tjelesne ozljede. On je odmah Hitnom pomoći odvezen u bolnicu Dubrava. Očevid je u tijeku. (Hina/ Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene