Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kraj potrage

Policija potvrdila: Muškarac koji je nestao nakon prevrtanja čamca u Dravi nije preživio, tijelo pronađeno kod mjesta Brodić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Dravi kod mjesta Brodić nedaleko Podravskih Sesveta u srijedu oko 18 sati pronađeno je mrtvo tijelo za kojega je policija nakon obdukcije i očevida potvrdila da se radi o Nikoli Dombaju, nestalom u subotu nakon prevrtanja čamca kojim je plovio s još pet osoba.

Prema rezultatima obdukcije obavljene na koprivničkoj patologiji smrt je nastupila utapanjem, izvijestila je u četvrtak policija koja će izvješće o ovom događaju poslati državnom odvjetništvu.

Pročitajte i ovo I dalje traje potraga za Dankom Čeka se nalaz Mučili ga i pretukli do smrti, i to bez optužnice? Skandal u Srbiji oko mlađeg brata osumnjičenog za Dankino ubojstvo Marijana Franjić Potraga Jeste li je vidjeli? Četvrti dan traga se za ženom koja je nestala u Virovitici

Dombaj je nestao nakon što je u subotu s još petero osoba čamcem krenuo na plovidbu od Legrada u Koprivničko-križevačkoj do Križnice u Virovitičko-podravskoj županiji.

Dolaskom do 188 riječnog kilometra nedaleko Ferdinandovca između 16.30 i 17.00 sati, na još neutvrđeni način došlo je do prevrtanja čamca prilikom čega je Dombaj, koji je ujedno i upravljao čamcem, nestao dok su ostale osobe isplivale na lijevu obalu rijeke Drave.

Teren i tok rijeke odmah su počeli pretraživati policajci, policijski ronioci i pripadnici HGSS-a, no Nikolu Dombaja nisu uspjeli pronaći pa se do pronalaska tijela vodio u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene