Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Rovinju

Tony Cetinski automobilom udario muškarca koji je ležao na cesti: "Ovo mi je najgori dan u životu..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rovinjska policija zaprimila je dojavu u 14 sati da je vozilo marke Mercedes udarilo u tijelo muškarca koji je ležao na tlu.

Glas Istre doznaje kako je navedenim Mercedesom upravljao Tony Cetinski te da bi se došlo do tijela muškarca u intervenciju pozvani vatrogasci koji su podignuli Mercedes jer se bio zaustavio na tijelu nesretnika.

Pročitajte i ovo Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih Screenshot Užas u Poljskoj! Automobilom pokosio masu ljudi koji su čekali tramvaj, među 19 ozlijeđenih su i djeca

Nesreća se dogodila u Pustoj ulici u Rovinju.

Zasad nije utvrđeno je li muškarac smrtno stradao u samoj nesreći ili pod nekim drugim okolnostima. Ulica u kojoj se tragedija dogodila uska je i jednosmjerna, prenosi Glas Istre. Policijski očevid je u tijeku.

"Potresen sam i nemam riječi kojima bih opisao najgori dan u životu koji čovjek može proživjeti. Sudjelovao sam u nesretnom slučaju za koji nisam odgovoran. Siguran sam kako će policija to i potvrditi nakon očevida", rekao je nakon nesreće Tony Cetinski, javlja 24 sata.

"Tony je u šoku. Kad je došao iza ugla, osjetio je da nešto 'struže' ispod auta. Čovjek je ležao na cesti i očito ga nije vidio, a da li je već bio mrtav, zaista ne znam. Stvarno je nemoguće da je Tony na tom mjestu vozio brzo jer je ulica vrlo uska. O stradalome znam samo da se radi o nekom Braci, koji, kako sam čuo, skuplja i prodaje boce", rekao nam je potreseni Mirko Cetinski, Tonyjev otac, za Glas Istre.

Mala ulica s velikim problemom

U telefonskom razgovoru s dr. med. Lanom Onsrud, koja ima zubarsku ordinaciju u Pustoj ulici i koja tamo radi posljednjih 12 godina, doznajemo kako je velik problem s tom ulicom prebrza vožnja. Dok ona sam trenutno nije u Rovinju i nije vidjela nesreću, ispričala je nekoliko detalja oko problema s prometom u Pustoj ulici.

Naime, sama Onsrud je prije više godina doživjela nesreću na biciklu u toj ulici, kako nam je rekla, a živu glavu je spasila tako što je doslovce skočila bicikla kako bi se izmaknula jurećem automobilu.

Dodaje i kako je rovinjska policija upoznata s tim problemom, ali da se dosad ništa nije poduzelo oko toga, iako je dio stanara zatražio da se u ulicu postave ležeći policajci.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene