Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pokušao podmiti policajce, ali bez uspjeha

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijski službenici u redovitoj kontroli prometa u Bjelovaru ustanovili su u utorak da hrvatski državljanin (31) prevozi stoku bez valjane dokumentacije, pa ih je on pokušao podmititi sa 400 kuna kako ga ne bi prijavili nadležnom županijskom veterinarskom inspektoru.

Zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo davanja mita, vozač je uhićen, a novčani iznos od 400 kuna, koji je počinitelj nudio kao mito, privremeno je oduzet uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta.

Pročitajte i ovo Anja Perković i Miljenko Gočin - 3 Detalji nesreće Zašto je sletio s ceste autobus pun djece? "Čovjek je bio odgovoran i procijenio da je bolje skliznuti u odvodni kanal" ZET autobusi pijani 50-godišnjak Brutalno napadnut ZET-ovac: Lupao po vratima busa, a kad mu je vozač otvorio, udarao ga šakom u glavu

Nakon završene kriminalističke obrade, tijekom koje je kontaktiran Ured sa suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, počinitelj je uz kaznenu prijavu priveden dežurnom istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda.

Veterinarska inspektorica je, prethodno, protiv počinitelja
podnijela prekršajne prijave bjelovarskom prekršajnom sudu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o veterinarstvu, stoji, uz ostalo, u priopćenju Policijske uprave Bjelovarsko-bilogorske.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene