Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Poginuo vozač motokultivatora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač motokultivatora, šezdesetčetverogodišnji Đ.T. iz Rovinja, na kojega je jutros oko 7,15 sati "fiatom bravo" pulskih oznaka naletjela četrdesetogodišnja vozačica iz Rovinja, preminuo je u pulskoj Općoj bolnici u 12,15 sati, izvijestila je policija.

Nesreća se dogodila kada je vozačica D. G., vozeći ulicom Cesta za Rovinjsko selo iz smjera Rovinja, zbog neprilagođene brzine izletjela vozilom iz desnog oštrog zavoja te udarila u zadnju stranu prikolice priključene na motokultivator bez registracijskih oznaka kojim je upravljao Đ.T.

Pročitajte i ovo Policija; ilustracija - 2 Kod Virovitice Retrovizorom udarila pješaka pa pobjegla s mjesta nesreće, on teško ozlijeđen ostao ležati na cesti Ilustracija u zavoju izgubila kontrolu Nije koristila pojas i ispala iz auta: Vozačica (33) smrtno stradala u teškoj nesreći

Od siline udarca motokultivator je odbačen u stranu, a Đ.T. je pri padu na travnatu površinu zadobio teške, po život opasne, ozljede, izvijestio je Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave istarske.

Pet sati nakon nesreće Đ.T. je preminuo na Odjelu anestezije i reanimacije pulske Opće bolnice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene