Ilustracija: Thinkstock
Ilustracija: Thinkstock

Iznos od 8000 kuna uplatila je 50-godišnjakinja iz Virovitice prevarantici koja joj je preko društvene mreže poručila da joj može skinuti urok ili će u suprotnom umrijeti netko od njezinih bližnjih, no nakon uplate više s tom nepoznatom ženom nije uspjela stupiti u kontakt, pa je prijevaru prijavila policiji.


Virovitičko-podravska policija priopćila je kako je jučer zaprimila dojavu 50-godišnjakinje da ju je prevarila nepoznata osoba.

Vezani članci Policijski očevid,ilustracija (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL) - 7 Uhvaćen dvojac Rumunja koji su opljačkali mjenjačnicu u centru Zagreba, policiji pomogli i građani Policija, ilustracija (Foto: PU zagrebačka) Nesreća u Zagrebu: Tramvaj naletio na pješakinju, prevezena je u bolnicu

Ona je preko društvene mreže stupila u kontakt sa ženom koja joj se predstavljala kao osoba koja pomaže drugima u izlječenju raznih bolesti i skidanju uroka.

Rekla joj je da je na nju bačen urok koji ona može ukloniti, ili će u suprotnom netko od njezinih bližnjih preminuti.

Nakon što je 50-godišnjakinja pristala na zahtjev prevarantice, ona je od nje zatražila da joj prvo uplati 8000 kuna, što je 50-godišnjakinja i učinila.

Nakon uplate prevarena više nije mogla stupiti u kontakt s navedenom osobom, pa je policiji podnijela kaznenu prijavu zbog prijevare. (Hina)