Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozio prebrzo, prelazio nedopušteno

Pješak iz Njemačke poginuo u naletu automobila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemački državljanin (72) poginuo je u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer kasno popodne na D-8, u mjestu Marušići blizu Omiša, potvrđeno je jutros iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Prometna se nesreća dogodila oko 16,40 sati na D-8, kada je 28-godišnjak vozeći seat leon, splitskih registarskih oznaka, iz smjera Makarske prema Omišu, prednjim dijelom vozila udario u pješaka. Policijskim očevid utvrđeno je kako je vozač osobnog automobila vozio više od dopuštene brzine na tom dijelu ceste, a Njemac je kolnik prelazio izvan obilježenog pješačkog prijelaza.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Samoboru - 4 Neprilagođena brzina Detalji nesreće u Samoboru: Vozačica (23) usmrtila 82-godišnjaka koji je prelazio kolnik Prometna nesreća u Samoboru - 2 PROMETNA NESREĆA Automobil naletio na pješaka u Samoboru, poginuo na mjestu

Preminuo u bolnici

Usprkos brzoj intervenciji liječnika Hitne medicinske pomoći Kliničkog bolničkog centra (KBC) Split koji su Njemca prebacili u splitsku bolnicu pješak je od zadobivenih ozljeda preminuo oko 17,45 sati, navodi zamjenica glasnogovornice PU splitsko-dalmatinske Kristina Sladojević. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene