Obavijesti Video Pretražite Navigacija
2,55 promila

Pijan vozio kamion i skrivio prometnu: Sedmero ljudi ozlijeđeno

Policija
Policija Foto: Ivana Nobilo i Damir Zurub/Cropix
Vozač kamiona u blagom je zavoju prešao na lijevu prometnu traku i sudario se s automobilom kojim je iz suprotnog smjera upravljao 49-godišnjak.

Sedam osoba ozlijeđeno je u prometnoj nesreći koju je u subotu navečer kod Raše izazvao vozač teretnog vozila s čak 2,55 promila alkohola, izvijestila je u ponedjeljak istarska policija.

Pročitajte i ovo Mohammed Deif mozak masakra Glas rata u Izraelu: Ovo je tajnoviti vođa Hamasa - preživio je više pokušaja atentata, izgubio obitelj...

Nesreća se dogodila u subotu oko 19:25 kada je 44-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine upravljao teretnim vozilom pulske registracijske oznake državnom cestom iz smjera Mosta Raša prema Bršici.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik Odbijeni svi prigovori Počinje sudski proces protiv Milorada Dodika

Vozač je upravljao pod utjecajem alkohola od 2,55 promila te je u blagom zavoju prešao na lijevu prometnu traku i sudario se s automobilom pulske registracije kojim je iz suprotnog smjera upravljao 49-godišnjak.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dubina 2,35 metara Dječak (14) upao u rupu na gradilištu i završio u induciranoj komi: Poslan apel roditeljima

Od siline udarca oba su vozila izletjela izvan kolnika. U nesreći su lakše ozlijeđena oba vozača, kao i pet putnika iz automobila, državljana Sirije u dobi od 25 do 39 godina.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tužan kraj Borila se kao prava lavica, ali nije izdržala: Uginula malena Kiki, mladunče lava pronađeno kod Subotice. Policija na tragu odgovornima

Protiv državljanina Bosne i Hercegovine koji je izazvao prometnu nesreću pokreće se prekršajni postupak radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, kažu u policiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene