Obavijesti Video Pretražite Navigacija
priveden 34-godišnjak

Sjeo je na motor, ali stigla ga je paprena kazna: Mora platiti čak 9000 eura!

Ilustracija
Ilustracija Foto: Damir Krajac/Cropix
Osječko-baranjski policajci tijekom vikenda su u Našicama priveli 34-godišnjeg vozača koji je, pijan i bez vozačke dozvole, upravljao neregistiranim motociklom, izvijestila je policija u ponedjeljak.

Vozač je u subotu u Našicama, 30 minuta iza ponoći, kad su policajci nadzirali promet, zatečen kako upravlja neregistriranim motociklom i bez vozačke dozvole koja mu je ukinuta zbog 12 prikupljenih bodova, a nije se ni zaustavio na znak policijskog službenika.

Nakon što je alkotestiran utvrđena mu je prisutnost od 2,52 promila alkohola u krvi, a s obzirom na to da se 34-godišnji vozač odbio podvrgnuti ispitivanju prisutnosti droga u organizmu, smješten je u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Pročitajte i ovo Ilustracija Odrastanje Ideju jedni nazivaju radikalnom, a drugi zadnjom šansom za spas čovječanstva: ''Opasna zamjena teza''

Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 9130 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima A kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 15 bodova, napomenuli su u osječko-baranjskoj policiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene