Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarna nesreća

Pao na noževe za kolinje i umro

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Đakovčanin Andrija M., star 35 godina, umro je sinoć u 20,25 sati od ozljeda koje je dobio kada se poskliznuo i pao u odvodni kanal, pri čemu se nabo na noževe koje je nosio, izvijestila je danas osječko-baranjska Policijska uprava.

Đakovčanin Andrija M.  umro je sinoć u 20,25 sati od ozljeda koje je dobio kada se poskliznuo i pao u odvodni kanal, pri čemu se nabo na noževe koje je nosio, izvijestila je danas osječko-baranjska Policijska uprava.

Pročitajte i ovo Ilustracija KBC Split Muškarac napadnut nožem u Splitu, policija privela dvije osobe Ilustracija Užas u Beogradu Užas u susjedstvu: Tri krvava okršaja noževima u nekoliko sati, jedan muškarac izboden na smrt

Nesreća se dogodila u 19,40 sati, kada se Andrija M., hodajući uz cestu između Gašinaca i Đakova, poskliznuo i pao u odvodni kanal, pri čemu se nabo na noževe za kolinje koje je nosio u plastičnoj vrećici.

Nesretni Đakovčanin ubrzo je umro od ozljeda, a po nalogu istražnog suca osječkoga Županijskog suda, obdukcija će se obaviti u osječkoj Kliničkoj bolnici.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene