Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nekoliko privedenih

Otočac: Romi napali policiju, ganjali ih po ulicama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Otočcu je sinoć došlo do sukoba policije i Roma.

Svjedoci tvrde da je u tučnjavi sudjelovalo 15-tak Roma koji su napali policajce, piše Likaplus.hr. Sukob je počeo u lokalnom kafiću gdje su Romi razbijali i tukli goste, a tučnjava je nastavljena i ispred diskoteke.

Pročitajte i ovo Uočena dva konja u središnjem Londonu Ima i ozlijeđenih VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona protrčala su dva konja i uzrokovala potpunu pomutnju Policija traga za osobama s fotografije Teške tjelesne ozljede Prepoznajete ih? Policija ih traži zbog tučnjave, žrtva teško ozlijeđena

>> U obračunu dviju romskih obitelji zadobio ozljede opasne po život

 Kada su se pojavila tri policajca, Romi su ih napali i tjerali ulicama Otočca. Svjedoci tvrde da su se čuli pucnji iz vatrenog oružja, pa pretpostavljaju da je policija pucala u samoobrani.

Kada je stiglo policijsko pojačanje, privedeno je nekoliko Roma. Stanovnici govore da je to već ustaljena praksa Roma koji vikendom tuku goste po diskotekama i kafićima u Otočcu.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene