Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija je riješila slučaj otmice u Zagrebu.


U ponedjeljak oko 13,30 sati 29-godišnja djevojka prijavila je otmicu 43-godišnjeg supruga. Dan kasnije policijski su službenici ATJ Lučko i Odjela organiziranog kriminaliteta, temeljem prikupljenih obavijesti, pronašli oštećenog muškarca vezanog lancima u stanu na području Črnomerca. Policija je uhitila je i 32-godišnjaka za kojeg se sumnja da je počinitelj kaznenog djela.

Vezani članci Ibrahim Sedef (Foto: Screenshot/YouTube) Medvjedi mu stalno krali med pa ih je pretvorio u degustatore i sad dobro zarađuje na njima Kristina Gončarova (Foto: Instagram) Poslije kratkog braka s Mijom Franić, Dragan Jurilj u zagrljaju atraktivne ukrajinske manekenke

Prema neslužbenim informacijama, osumnjičeni je oteo svog poslovnog partnera i odveo ga u stan gdje ga je vezao i tražio od njegove supruge otkupninu od 100.000 eura i građevinsku robu vrijednu pet milijuna kuna. U jednom trenutku u stan je upala specijalna policija, a otmičar je tada skočio kroz prozor pokušavajući pobjeći, no ubrzo je uhićen. Neslužbeno doznajemo da se radi o policiji dobro poznatom građevinskom poduzetnik koji je evidentiran zbog više kaznenih djela.