Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oteo partnera

Oteo muškarca, spasili ga specijalci iz ATJ Lučko

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je riješila slučaj otmice u Zagrebu.

U ponedjeljak oko 13,30 sati 29-godišnja djevojka prijavila je otmicu 43-godišnjeg supruga. Dan kasnije policijski su službenici ATJ Lučko i Odjela organiziranog kriminaliteta, temeljem prikupljenih obavijesti, pronašli oštećenog muškarca vezanog lancima u stanu na području Črnomerca. Policija je uhitila je i 32-godišnjaka za kojeg se sumnja da je počinitelj kaznenog djela.

Pročitajte i ovo PR Najveće okupljanje poduzetnika Najava konferencije i donatorske gala večere UGP-a Vjačeslav Boguslajev detalji uhićenja Objavljene tajne snimke: Uhićeni ukrajinski poduzetnik preko Hrvatske htio Rusima isporučiti motore za jurišne helikoptere

Prema neslužbenim informacijama, osumnjičeni je oteo svog poslovnog partnera i odveo ga u stan gdje ga je vezao i tražio od njegove supruge otkupninu od 100.000 eura i građevinsku robu vrijednu pet milijuna kuna. U jednom trenutku u stan je upala specijalna policija, a otmičar je tada skočio kroz prozor pokušavajući pobjeći, no ubrzo je uhićen. Neslužbeno doznajemo da se radi o policiji dobro poznatom građevinskom poduzetnik koji je evidentiran zbog više kaznenih djela.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene