Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Premlatili ga na smrt

Ubojice iz Čakovca iza rešetaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trojica mladića koje se sumnjiči za smrt 23-godišnjaka u Čakovcu privedena su na istražni sud i određen im je 48-satni pritvor.

  Sumnjiči ih se za smrt mladića koji je, nakon što je pretučen ispred jednog kafića, preminuo u bolnici. Podsjetimo, nepoznati je mladić u nesvijesti pronađen je ispred kafića Guru u Čakovcu. Pokušali su ga reanimirati, no bezusupješno.

Pročitajte i ovo Ilustracija nema dokaza Puštena četvorica Srba koja su bila osumnjičena za napad na Kosovu Ilustracija "zaradili" više od pola milijuna eura Policija i USKOK otkrili detalje velike akcije: 20 osoba osumnjičeno za preprodaju stotina kilograma droge

>> Čakovec: Tukli mladića do smrti

Policija je dojavu dobila sinoć u 2.43 minute. Muškarac je hitno dovezen u čakovečku bolnicu u stanju kome s unutarnjim ozljedama. Pokušali su ga oživjeti, no 23-godišnjak je jutros oko 8 sati umro. Pravi uzrok smrti će se znati nakon sutrašnje obdukcije.

Do premlaćivanja je došlo nakon verbalnog sukoba u kafiću, a ubijeni mladić i njegov prijatelj, koji je zadobio lakše ozljede, u kafić su stigli vidno pijani i, prema neslužbenim informacijama, počeli ometati konobaricu, što se počiniteljima nije svidjelo te su ih izbacili i pretukli.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene