Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istražuju se okolnosti

Čakovec: Tukli mladića do smrti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati mladić u nesvijesti pronađen je ispred kafića Guru u Čakovcu. Pokušali su ga reanimirati, no bezusupješno.

Kako doznajemo od međimurske policije, privedene su tri mlađe osobe koje se sumnjiči da su izudarali mladića koji je zbog nanesenih ozljeda i preminuo. No, pravi uzrok smrti će se znati nakon sutrašnje obdukcije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Čije je dvorište? Djeca i roditelji u šoku, ravnateljica pozvala policiju. Mi smo pronašli počinitelja: "Morao sam to učiniti..." Ilustracija 40 godina stariji Konobarica optužila šefa da ju je primio za stražnjicu i o nju trljao spolovilo, on se branio: "Samo sam je pohvalio da je dobro oprala aparat za kavu"

Neslužbeno doznajemo kako je preminuli u kafić ušao s prijateljem te da su obojica bili vidno pijani. Krenuli su se nabacivati konobarici što se nije svidjelo trojici mladića koji su bili unutra. Pokušali su ih odmaknuti od konobarice, što ovi dvoje nije poslušalo zbog čega su ih počeli udarati. Zatim su ih izbacili vani i nastavili 'cipelariti'. Prijatelj preminulog mladića je završio s lakšim tjelesnim ozljedama.

Policija je dojavu dobila noćas u 2.43 minute. Muškarac je hitno dovezen u čakovečku bolnicu u stanju kome s unutarnjim ozljedama. Pokušali su ga oživjeti, no 23-godišnjak je jutros oko 8 sati umro.

Policija istražuje okolnosti ozljeđivanja i uzrok smrti mladića.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene