Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas kod naplatnih postaja

Dobio pet godina zatvora: Osuđen vozač koji se nadrogiran automobilom zabio u obitelj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač automobila Ozren Mlinarić (38) nepravomoćno je osuđen na pet godina zatvora zbog teške prometne nesreće koju je skrivio prije tri godine skrivio na naplatnoj postaji Sveta Helena. Odmah ide u istražni zatvor.

Izrečena je nepravomoćna presuda zbog prometne nesreće iz 2019.  38-godišnjem Ozrenu Mlinariću. Nadrogiran i pijan se pri punoj brzini zabio svojim BMW-om u Škodu s tročlanom obitelji koja je bila u koloni.

Dobio je i mjeru liječenja od ovisnosti, kao i mjeru zabrane upravljanja motornim vozilima na rok od pet godina dulje od kazne zatvora. Odmah ide u istražni zatvor.

Pročitajte i ovo Obitelj iz njemačke sa supetarskim vatrogascima veliko srce Njemačka obitelj nakon nesreće zahvalila bračkim vatrogascima, a posebno su istaknuli jednog heroja: "Ovo je pravi primjer ljudske dobrote"

Snimka je pokazala da uopće nije kočio kada je stizao na naplatnu postaju na autocesti. Tužiteljstvo je u optužnici i u završnom govoru istaknulo da je uzrok ove nesreće ogromna količina droge GHB koja je nađena u Mlinarićevu tijelu, piše Telegram.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene