Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepravomoćno

Osijek: Dobio 13 godina zatvora za ubojstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sudsko vijeće osječkoga Županijskog suda proglasilo je 44-godišnjega Osječanina Krešimira Hodaka krivim za ubojstvo 67-godišnje Marije Vorše u ožujku ove godine u Osijeku.

Nepravomoćno je osuđen na 13 godina zatvora. Optužnica je Krešimira Hodaka teretila da je 9. ožujka oko šest sati kod Željezničkog kolodvora na Trgu Lavoslava Ružičke, bez ikakva razloga i povoda s namjerom da je ubije, napao sugrađanku Mariju Vorše. Udarao ju je rukama i nogama po glavi te je žena od teških ozljeda glave ubrzo umrla.

Pročitajte i ovo Ilustracija na 12 godina zatvora Dvojica osuđena zbog strijeljanja zarobljenih hrvatskih vojnika u Glini Zastava Islamske republike Pripadnik ISIL-a U BiH osuđen terorist koji se predstavljao kao humanitarac u Siriji

Hodak je iznoseći obranu na sudu tvrdio kako se ne sjeća spomenutog događaja ni da je tog jutra bio u blizini Željezničkog kolodvora te da je iz majčina stana otišao u kafić u gradskome središtu, gdje je i uhićen. Sudsko vijeće nije prihvatilo obranu okrivljenika i ocijenilo ju je nelogičnom jer je dokaznim postupkom nedvojbeno utvrđeno da je počinio to kazneno djelo. Uz izricanje 13-godišnje zatvorske kazne, sudsko vijeće produljilo je Hodaku pritvor u kojem je od ožujka ove godine, što mu je uračunato u izrečenu kaznu. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene