Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozač teško ozlijeđen

Orahovica: Punom brzinom udario u stablo, pješaci izbjegli tragediju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na ravnom dijelu ceste u središtu Orahovice, u subotu oko 21:15 sati sat 27-godišnji vozač prešao je svojim automobilom 'Audi 80' na lijevu stranu kolnika, a potom na bankinu zabivši se u punoj brzini u stablo.

Vozaču je pružena prva pomoć te je s teškim ozljedama prevezen u našičku bolnicu gdje je zadržan na liječenju. Automobil je u potpunosti uništen, a sretna je okolnost što je automobil zaustavilo stablo javora.

Pročitajte i ovo Pohrana stabala nakon oluja - 3 Na terenu 250 radnika Što će biti sa stradalim stablima tijekom nevremena? "Dobili smo čačkalice umjesto furnira" Palo stablo Baška Voda Stigla i Hitna FOTO Na plaži u Baškoj Vodi palo stablo: Četiri osobe su ozlijeđene, vatrogasci na terenu

Da nije bilo stabla automobil bi u punoj brzini završio na nogostupu kojem se, u trenutku prometne nesreće, kretala grupa mladića i djevojaka, pa je izbjegnuta tragedija. Susjedi, koji su prvi priskočili u pomoć ozlijeđenom mladiću kažu da je vjerojatno kako je bio pod utjecajem alkohola.

Policija tu sumnju još nije potvrdila, jer nad vozačem, zbog teških ozljeda, nije izvršen alkotest već će se sumnja u alkoholiziranost pokazati iz uzorka krvi uzetog od vozača. (Agencija VLM)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene