Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubio ih puškom M48

STRAVA KOD DUGE RESE Pronađena puška kojom je ubojica presudio žrtvama i sebi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U mjestu Belavići kod Duge Rese u ranim poslijepodnevnim satima vladalo je opsadno stanje. Muškarac je ubio dvije osobe, a kasnije je presudio sebi. On je preminuo naknadno od zadobivenih ozljeda.

Nešto prije 14 sati čulo se više hitaca, doznaje Radio Mrežnica.

Pročitajte i ovo Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj Policija u Vukovaru, ilustracija Podignuta optužnica Optuženi napadači na skupinu djece u Vukovaru: Za četvoricu se traži produljenje istražnog zatvora, za petog mjera opreza, a šesti je u bijegu

Policija je izvijestila da su u prostoriji obiteljske kuće u Belavićima pronađena dva mrtva tijela, dok je treća osoba ranjena u pucnjavi umrla tijekom pružanja liječničke pomoći. Policija dodaje da očevid vodi Županijsko državno odvjetništvo.

Prema informacijama koje javlja reporter Dnevnika Nove TV Andrija Jarak, ubojica je pozvao dvije žrtve u kuću, ubio ih iz neposredne blizine, a kasnije pucao u sebe te umro tijekom pružanja liječničke pomoći.

Na mjestu ubojstava pronađena je i puška M48 kojom je ubojica pucao u dvije žrtve te ih na taj način i usmrtio, doznaje Andrija Jarak od zamjenika županijske državne odvjetnice, Dubravka Skolara.

Motiv ubojstava navodno je financijsko dugovanje, doznaje Jarak.

Nakon što su cijelo mjesto uznemirili pucnjevi, policija je bila sa dugim cijevima i potpuno blokirala mjesto.

Jedan mještanin je rekao kako su se najprije čula dva pucnja, pa kratka pauza, pa potom još dva pucnja.

Mjesto je bilo blokirano, kroz njega se nije moglo prometovati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene