Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Darko Zadro je 14. rujna 2011. godine potpuno rastrojen, u stanju kokainske psihoze u kladionici na zagrebačkoj Trešnjevci ustrijelio 32-godišnjeg Jakšu Denicha. Pucao mu je u glavu.


Policija intenzivno traga za Darkom Zadrom, odvjetnikom-ubojicom, koji je pobjegao iz Psihijatrijske bolnice Vrapče, javlja Novi list.

Vezani članci Policija na zagrebačkim Srednjacima Policijske rotirke zabrinule stanare: Što se to događa u zagrebačkom kvartu Srednjaci? Lažne novčanice - 1 Policija upozorava: Pojavile su se lažne "filmske" novčanice, obratite pozornost na ove detalje

Odvjetnik Zadro je 14. rujna 2011. godine potpuno rastrojen, u stanju kokainske psihoze u kladionici na zagrebačkoj Trešnjevci ustrijelio 32-godišnjeg Jakšu Denicha.


Odvjetnik Zadro osuđen za ubojstvo, ide na psihijatriju

U bolnicu vrapče je bio smješten odlukom Županijskog suda u Zagrebu koji ga je u siječnju 2012. godine proglasio krivim za ubojstvo slučajnog prolaznika. Pomračenog uma Zadro je Denichu ispalio jedan hitac u glavu sa svega metar udaljenosti. Zadro je osuđivan zbog obiteljskog nasilja, posjedovanja droge i oružja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook