Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Počinje u veljači 2010.

Odgođeno suđenje za Simkeovo ubojstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Početak suđenja na Županijskom sudu u Rijeci 23-godišnjem Arnoldu Uremoviću za ubojstvo Vitomira Jovičića (36) u travnju ove godine odgođen je za veljaču 2010. jer je sudsko vijeće pod predsjedanjem sutkinje Ike Šarić odlučilo da se taj predmet spoji s postupkom na općinskom sudu gdje se Uremoviću sudi za višekratno nasilničko ponašanje.

U predmetu na riječkom Općinskom sudu Uremović je optužen da se s još dvojicom mladića ljeti i u prosincu 2008. u tri navrata nasilnički ponašao i nanosio teške tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'I'll be back!' VIDEO: 160 najjačih filmskih citata Arnolda Schwarzeneggera Slika nije dostupna Redatelj ponovno nagrađen James Cameron: Nisam radio 'Avatar' zbog zarade i nagrada

>> Uhićen osumnjičeni za Simkeovo ubojstvo

Na suđenju koje je danas trebalo početi na županijskom sudu optužen je da je Jovičića zvanog Simke na pješačkom mostu kod Titova trga preko Rječine u središtu Rijeke najprije ismijavao pred društvom, a zatim ga obujmio rukama oko struka i nogu te ga bacio preko ograde u rijeku. Jovičić se utopio, a njegovo je tijelo pronađeno tek nakon deset dana. Uremović je pobjegao u Italiju, ali se ubrzo sam predao hrvatskoj policiji.(Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene