Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nitko nije skočio da ga spasi'

Uhićen osumnjičeni za Simkeovo ubojstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Arnold Uremović, 23-godišnji Matuljac, uhićen je večeras na graničnom prijelazu Pasjak. Njega se sumnjiči da je na okrutan način usmrtio Riječanina Vitomira Jovičića zvanog Simke. Prije dvadeset dana u večernjim satima nakon kraćeg razgovora bacio ga je u hladnu Rječinu, iako je znao da ne zna plivati. Uremović je nakon zločina navodno pobjegao u Italiju.

Vitomira Jovičića Simkea fizički dvostruko jači mladić nakon zadirkivanja odnio je preko mosta i hladnokrvno bacio u Rječinu. Mnogi se ovih dana zamišljaju nad budućnošću svijeta u kojemu nitko niti ne pokušava spriječiti iživljavanje i ubojstvo nemoćnoga. 'Čuo sam od konobarica koje su tamo radile, da nitko nije skočio da ga spasi', tvrdi Vitomirov otac Petar Jovičić.

Pročitajte i ovo Policija istražuje smrt Ukrajinca Nova saznanja Policija o mrtvom Ukrajincu u Slavonskom Brodu: Privedene još tri osobe Sudar dva vojna malezijska helikoptera tragedija u Maleziji VIDEO Objavljena snimka strašne nesreće: Dva vojna helikoptera sudarila se tijekom vježbe, poginulo 10 ljudi

Struje bile prejake

Jedna ga je djevojka navodno pokušala spasiti, ali su struje bile prejake. Jedna jedina djevojka od stotinjak mladih okupljenih na mostu! 'Htio sam da se provede istraga i pravda jer je u početku to bilo okarakterizirano kao nesretan slučaj', dodaje pokretač internetske istrage Nenad Koljanin. Zahvaljujući građanskoj istrazi policija nije zaključila svoju. Raspisana je tjeralica za osumnjičenim, obavljaju se obavijesni razgovori.

'Ne dao Bog da opet gledaju, a ne pomognu'

Obitelji Jovičić nitko nikada više ne može vratiti sina i brata. Zahvalni su svima koji ga se danas sjete. Majčine riječi lede krv u žilama: moga sina više ne mogu vratiti, ali ne dao Bog da se ikada ikomu ovako nešto dogodi, da drugi gledaju i okreću glavu dok se netko iživljava nad slabijim od sebe. U kakvom to svijetu živimo?

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene