Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija kod Pule

Od strujnog udara smrtno stradala devetgodišnja djevojčica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prava tragedija dogodila se sinoć u Loborici nedaleko Pule kada je, pod još nerazjašnjenim okolnostima, od strujnog udara, u kući stradala devetgodišnja djevojčica, izvijestila je jutros istarska policija.

Po riječima glasnogovornice policije Nataše Rogić Jukopila, policija je sinoć oko 20:30 sati zaprimila dojavu s Hitne medicinske pomoći u Puli da je u njihovu ambulantu dovedena djevojčica koja je ozlijeđena uslijed strujnog udara da bi nedugo zatim policiji dojavljeno da je djevojčica preminula.

Pročitajte i ovo Kuba gasi javnu rasvjetu usred sve teže energetske krize Sve teže i teže Kriza ih natjerala na očajne poteze: Nedostaje goriva, a sad su isključili i javnu rasvjetu Dijana Aničić, Udruga Anđeli Djevojčica preminula u Splitu Predsjednica udruge Anđeli slomila se u Dnevniku Nove TV: "Majka i baka su dale sve od sebe. Netko mora tim ljudima pružiti predah"

"Djelatnici policije su sinoć na mjestu događaja u suradnji s nadležnim državnim odvjetnikom obavili prvi dio očevida, a jutros je u Loboriku stigla i ekipa iz Centra za forenzička vještačenja Ivan Vučetić iz Zagreba", kazala je glasnogovornica Rogić-Jukopila dodavši kako je naložena obdukcija preminule djevojčice.

U manje od 30 dana drugi slučaj u Vinkovcima: Struja s krova vagona udarila 15-godišnjaka

Neslužbeno se doznaje kako je djevojčica nastradala u kući bake i djeda. U trenutku nesreće igrala u kadi u kupaonici čija su vrata bila otvorena, te se odjednom digla iz kade i uhvatila za žice bojlera.

"Dok se očevid ne dovrši ne možemo izaći u javnost s pojedinostima ovog događaja", rekla je glasnogovornica istarske policije. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene