Sukob na biračkom mjestu
Sukob na biračkom mjestu Foto: DNEVNIK.hr

Četrdesetosmogodišnji muškarac zadobio je ozljede iznad oka u fizičkom napadu koji se u nedjelju oko podneva dogodio na mostu u Trilju, a napadač je priveden, doznaje se u splitskoj policiji.


Muškarac (48) napadnut je u 12:15 na triljskom mostu, gdje ga je mlađi muškarac kojeg poznaje udario šakom u glavu. Napadnuti je odmah zatražio liječničku pomoć, koja mu je pružena u lokalnom Domu zdravlja, nakon čega je poslan u KBC Split.

''Liječničku pomoć u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć u Trilju potražio je 48-godišnjak te je naveo da ga je fizički napala njemu poznata muška osoba. Prebačen je u splitski KBC, gdje će se utvrditi stupanj zadobivenih ozljeda'', priopćili su iz policije.

O cijelom događaju policiju su izvijestili liječnici, a s obzirom na to da 48-godišnjak poznaje napadača, policija ga je ubrzo pronašla i dovela u prostorije policijske postaje.

''U tijeku je kriminalističko istraživanje u službenim prostorijama nad muškarcem za kojeg se sumnja da je napao 48-godišnjaka'', napisali su.

Tijekom kriminalističkog istraživanja policija je utvrdila da je prije tog događaja bio još jedan incident, i to u Ulici Poljička republika, gdje su verbalni konflikt imali spomenuti 48-godišnjak i drugi muškarac.

Neslužbeno se doznaje da su mlađi muškarac koji je udario 48-godišnjaka i drugi muškarac koji je sudjelovao u verbalnom okršaju u rodbinskoj vezi, dok su dva starija muškarca izborni promatrači.

Incident u Potravlju

Osim tog incidenta u Trilju zabilježen je još jedan, i to u Potravlju oko 13 sati, ispred područne škole u kojoj se nalazi biračko mjesto.

Tamo su se dva muškarca verbalno sukobila, od kojih je jedan zadobio udarac, no nije zatražio liječničku pomoć. Djelatnici Policijske postaje Sinj provode kriminalističku istragu.