Sukob na biračkom mjestu
Sukob na biračkom mjestu Foto: DNEVNIK.hr

Četrdesetosmogodišnji muškarac zadobio je ozljede iznad oka u fizičkom napadu koji se u nedjelju oko podneva dogodio na mostu u Trilju, a napadač je priveden, doznaje se u splitskoj policiji.


Muškarac (48) napadnut je u 12:15 na triljskom mostu, gdje ga je mlađi muškarac kojeg poznaje udario šakom u glavu. Napadnuti je odmah zatražio liječničku pomoć, koja mu je pružena u lokalnom Domu zdravlja, nakon čega je poslan u KBC Split.

''Liječničku pomoć u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć u Trilju potražio je 48-godišnjak te je naveo da ga je fizički napala njemu poznata muška osoba. Prebačen je u splitski KBC, gdje će se utvrditi stupanj zadobivenih ozljeda'', priopćili su iz policije.

O cijelom događaju policiju su izvijestili liječnici, a s obzirom na to da 48-godišnjak poznaje napadača, policija ga je ubrzo pronašla i dovela u prostorije policijske postaje.

''U tijeku je kriminalističko istraživanje u službenim prostorijama nad muškarcem za kojeg se sumnja da je napao 48-godišnjaka'', napisali su.

Tijekom kriminalističkog istraživanja policija je utvrdila da je prije tog događaja bio još jedan incident, i to u Ulici Poljička republika, gdje su verbalni konflikt imali spomenuti 48-godišnjak i drugi muškarac.

Neslužbeno se doznaje da su mlađi muškarac koji je udario 48-godišnjaka i drugi muškarac koji je sudjelovao u verbalnom okršaju u rodbinskoj vezi, dok su dva starija muškarca izborni promatrači.

Incident u Potravlju

Osim tog incidenta u Trilju zabilježen je još jedan, i to u Potravlju oko 13 sati, ispred područne škole u kojoj se nalazi biračko mjesto.

Tamo su se dva muškarca verbalno sukobila, od kojih je jedan zadobio udarac, no nije zatražio liječničku pomoć. Djelatnici Policijske postaje Sinj provode kriminalističku istragu.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju