Obavijesti Video Pretražite Navigacija
STRADAO U POŽARU

Obdukcija pokazala: Dvogodišnji dječačić iz Osijeka otrovao se ugljičnim monoksidom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je poručila da je očevidom utvrđeno da se kao uzrok požara isključuje tehnički kvar te slijedi istraga kako bi se utvrdio točan uzrok požara s tragičnim posljedicama.

Dvogodišnji dječak Teo, koji je u utorak poginuo u požaru obiteljske kuće u predgrađu Osijeka, preminuo je uslijed trovanja ugljičnim monoksidom, pokazala je obdukcija, piše 24 sata.

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama

Dječak je u kućici u Zapadnom predgrađu živio s majkom Ivonom (22) i još troje braće i sestara. U trenutku izbijanja požara u kući su bili majka i dvoje djece. Kad su primijetili da gori kuća, susjedi su pozvali vatrogasce, a u tom je trenu iz kuće istrčala Ivona. U naručju je nosila starijeg sina Tomislava. Predala ga je susjedi i ponovno krenula prema kući vičući: ''Pomozite mi, Teo mi je ostao unutra!''

Policija je poručila kako je očevidom utvrđeno da se kao uzrok požara isključuje tehnički kvar te slijedi istraga kako bi se utvrdio točan uzrok požara s tragičnim posljedicama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene