Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Motiv je novac?

Osumnjičeni za dvostruko ubojstvo u Strugama stigao na sud: Nožem prerezao vratove teti i bratiću na spavanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je nakon dovršene istrage objavila nove detalje dvostrukog ubojstva u zagrebačkim Strugama.

"Sumnja se da je 35-godišnjak 23./24. studenoga 2018. između 21.30 i 7 sati, nasilno ušao u obiteljsku kuću u III. Strugama dok su oštećene osobe bile u spavaćim sobama te im je u namjeri da ih usmrti na okrutan način, nožem u predjelu vrata nanio smrtonosne ozljede", stoji u priopćenju policije.

Pročitajte i ovo Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag Ilustracija Užas u Beogradu Užas u susjedstvu: Tri krvava okršaja noževima u nekoliko sati, jedan muškarac izboden na smrt

Potom se vratio u svoju kuću te je oko 7 sati napustio naselje Struge i otputovao iz Republike Hrvatske.

Policija je objavila kako je osumnjičeni jučer uhićen na graničnom prijelazu Bajakovu te je doveden na kriminalističko istraživanje.  U popodnevnim satima doveden je na Općinski sud u Ilici. 

Podsjetimo, u zagrebačkom naselju Struge u subotu prijepodne pronađena su tijela ubijene 77-godišnje M. M. i njezina posinka, 51-godišnjeg S. M. Naknadno se neslužbeno doznalo da policija traga za rođakom ubijenih koji se nalazio u Srbiji.

Neslužbeno, riječ je o nećaku ubijene M. M., koji je otprije poznat policiji i sudstvu zbog pljačke zlatnine vrijedne tri milijuna kuna iz zagrebačke poslovnice Zlatarne Celje, koju je počinio 2010. godine s još trojicom muškaraca. Za to kazneno djelo odslužio je šestogodišnju zatvorsku kaznu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene