Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća na Trešnjevci

S 0,8 PROMILA Nogometaš Lokomotive zabio se autom u stup

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teška prometna nesreća dogodila se u subotu u 05.20 sati na raskrižju Ozaljske, Krapinske i Trakošćanske ulice u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena, a dvije lakše.

Nesreću je skrivio vozač Audija A5 koji je vozio u alkoholiziranom stanju sa 0,81 promila, a Jutarnji list piše kako je riječ o nogometašu Lokomotive, 23-godišnjem Dejanu Čabraji.

Vožnju nije prilagodio uvjetima na cesti te je na raskrižju nekontrolirano skrenuo u smjeru sjevera, sletio vozilom preko rubnog kamena na prometni otok sa sjeverozapadne strane raskrižja, a potom je prednjim dijelom vozila naletio na stup javne rasvjete.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 23-godišnji vozač kojem je liječnička pomoć pružena u KB Sveti duh te dvojica putnika 28-godišnjak i 29-godišnjak kojima je liječnička pomoć pružena u KB Sestre milosrdnice, priopćili su iz zagrebačke policije.
 

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene