Policija, ilustracija
Policija, ilustracija Foto: PU istarska

U creskom arhipelagu danas oko 17:30 izbio je požar na plovilu koje je potonulo, a na njemu je smrtno stradala muška o soba nepoznatog identiteta, javila je primorsko-goranska policija.


"Tijelo stradale osobe bit će prevezeno na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci poradi utvrđivanja uzroka smrti, kao i identiteta preminule osobe", piše u priopćenju.

Pola sata ranije u Lovranu je došlo i do požara parkiranog osobnog vozila. Policija zasada ova dva događaja dovodi u vezu, ali će se uzroci požara te sve relevantne činjenice i okolnosti utvrditi kriminalističkim istraživanjem koje je u tijeku.

  Policija pronašla tijelo u stanu u Zagrebu i ozlijeđenog muškarca koji je brzo preminuo - 4 Pucnji i dvoje mrtvih, jedan od njih policajac: Objavljeni detalji užasa u stanu na zapadu Zagreba

Policijsko vozilo, ilustracija U direktnom sudaru kod Poreča poginula 70-godišnja žena, vozač drugog automobila imao 1,67 promila

Novi list piše kako kako su vatrogasci spriječili veću katastrofu. Auto s bocom plina i kanistrom benzina gorio je u gusto naseljenom dijelu Lovrana, nekoliko metara od kuća. Muškarac koji je nađen na jahti, navodno je, piše list, vlasnik i zapaljenog automobila i brodice.