Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez ručne

FOTO: Automobil se otkotrljao u more

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U blizini Lučke kapetanije Split, na Obali Lazareta, noćas oko 1 sat u more je upao automobil, no na sreću u njemu nije bilo ljudi i nema stradalih, potvrdila je Hini glasnogovornica Policijske uprave splitsko-dalmatinske Marina Kraljević Gudelj.

Naime, navodi policija, Fiat Tipo koji je bio parkiran u blizini ugibališta za autobuse kod Lučke kapetanije, sam se pokrenuo i pao u more na dubinu od oko sedam metara. Vozač Fiata je prije izlaska iz automobila zaboravio mjenjač staviti u prvu brzinu i podignuti ručnu, a kako se na dijelu gdje je parkirao nalazi blaga kosina tako je Fiat krenuo u vožnju put mora, doznaje se u policiji. Nisu ga čak zaustavili ni metalni stupići koji su se nalazili u blizini.

Pročitajte i ovo Ilustracija kad zatrese ispod površine VIDEO Pogledajte kako izgleda potres pod morem Ilustracija Kod Novog Vinodolskog Iz mora izvučeno tijelo mrtve žene: Uočeno je još noćas, ali se čekalo zbog juga

Nakon slijetanja automobila u more pozvana je policija, a ubrzo su na teren stigla i tri ronioca Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) koji su po morskom dnu tražili ne bi li utvrdili je li netko ipak bio u automobilu. Oko 3,50 sata pročelnik HGSS-a Vinko Prizmić izvijestio je da u automobilu na sreću nije bio nitko. Tijekom dana automobil će biti izvađen iz mora, a policija utvrđuje identitet vozača. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene