Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nasilje u Rijeci

"Otac stoljeća": Svakodnevno pijan pred djecom mlatio suprugu i razbijao po stanu pa potom pretukao 6-godišnjeg sina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U riječkom državnom odvjetništvu ispitan je 37-godišnjak kojemu se na teret stavlja kazneno djelo nasilja u obitelji i povrede djetetovih prava. Predloženo je određivanje istražnog zatvora.

Tridesetsedmogodišnjak je osumnjičen da je u petak oko 21 sat, u vrijeme dok je bio sam s djecom starosti šest i devet godina u stanu u Rijeci, bio fizički nasilan prema šestogodišnjem sinu. Po dolasku policajaca i njegove supruge, izvadio je preklopni nož kojim je mahao pred policajcima.

Pročitajte i ovo Rafael Krešić i Dina Čevid "Bit će teško dokazati optužbe" Odvjetnik upozorio na probleme u slučaju Matanić: Otkrio sljedeće poteze policije i tko može podnijeti kaznenu prijavu Bivši ministar obrane Mario Banožić Vještačenje Nakon Milanovićeve opaske oglasio se DORH: Istraga protiv Banožića i dalje je u tijeku

Sumnja se i da je tijekom ove godine, sve do petka, svakodnevno u alkoholiziranom stanju vrijeđao suprugu i razbijao stvari u stanu. Tome su bila prisutna i maloljetna djeca.

Sucu istrage Županijskog suda u Rijeci podnijet je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, priopćeno je iz Općinskog državnog odvjetništva u Rijeci.

Utvrdi li mu se krivica, za počinjeno nasilje u obitelji prijeti mu kazna zatvora do tri godine, a za povredu djetetovih prava do pet godina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene