Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nasilje na ulicama

Napad u Makarskoj: Mladići i djevojka presreli 27-godišnjaka na ulici. Tukli ga i ponižavali zato što je iz Zagreba?

Ilustracija (Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL)
Ilustracija (Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL)
Aktualno Galerija +0 Ilustracija (Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL) Galerija 1/1 >>
Makarska policija uhitila je pet osoba, četiri mladića i jednu djevojku, koje su osumnjičili za napad na 27-godišnjaka.

Utvrdili su da su ga prije četiri dana, oko 4 sata, presreli na ulici u Makarskoj i fizički ga napali. "Na naročito drzak način fizički su napali 27-godišnjaka koji je zadobio lakše ozljede, te ga takvim nasilničkim ponašanjem doveli u ponižavajući položaj", poručili su iz splitske policije.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

Uhićene su osobe u dobi od 19, 20, 21, 23 i 25 godina, piše Dalmatinski portal. Neslužbeno doznaju da su ga napali zato što je iz Zagreba. Zaustavili su ga na ulici i pitali odakle je, tražili su da im pokaže osobnu što on nije htio učiniti. Slikali su ga mobitelima i napali šakama te ga porezali po ruci.

Nakon kriminalističkog istraživanja protiv svih osoba podnesene su kaznene prijave, a 20-godišnjak, 19-godišnjak i 23-godišnjak predani su pritvorskom nadzorniku.

Aktualno Mislite da je lako prodati nogometnu zvijezdu? Svjetske su klase u izlogu, ali ponuda nema Christian Eriksen (Foto: AFP) Christian Eriksen (Foto: AFP) Foto: Afp Paul Pogba i Mateo Kovačić (Foto: AFP) Paul Pogba i Mateo Kovačić (Foto: AFP) Foto: Afp Gareth Bale (Foto: AFP) Gareth Bale (Foto: AFP) Foto: Afp Neymar u dresu Barcelone (Foto: AFP) Neymar u dresu Barcelone (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Gareth Bale (Foto: AFP) Nogomet Mislite da je lako prodati nogometnu zvijezdu? Svjetske su klase u izlogu, ali ponuda nema 1/5 >>
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene