Makarska policija uhitila je pet osoba, četiri mladića i jednu djevojku, koje su osumnjičili za napad na 27-godišnjaka.

Galerija


Utvrdili su da su ga prije četiri dana, oko 4 sata, presreli na ulici u Makarskoj i fizički ga napali. "Na naročito drzak način fizički su napali 27-godišnjaka koji je zadobio lakše ozljede, te ga takvim nasilničkim ponašanjem doveli u ponižavajući položaj", poručili su iz splitske policije.

Vezani članci Nož u ruci, ilustracija (Foto: Getty) Užas u Valpovu: Mladić nožem nasrnuo na članove obitelji i teško ih ozlijedio, uhićen 15 minuta nakon napada Mađarski premijer Viktor Orban Sasvim neobičan sukob: Mađarska napala omiljenog glumca jer je kritizirao Orbana i nazvao ga "primjerom mržnje i bijesa u svijetu"

Uhićene su osobe u dobi od 19, 20, 21, 23 i 25 godina, piše Dalmatinski portal. Neslužbeno doznaju da su ga napali zato što je iz Zagreba. Zaustavili su ga na ulici i pitali odakle je, tražili su da im pokaže osobnu što on nije htio učiniti. Slikali su ga mobitelima i napali šakama te ga porezali po ruci.

Nakon kriminalističkog istraživanja protiv svih osoba podnesene su kaznene prijave, a 20-godišnjak, 19-godišnjak i 23-godišnjak predani su pritvorskom nadzorniku.

Mislite da je lako prodati nogometnu zvijezdu? Svjetske su klase u izlogu, ali ponuda nema