Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga za napadačima

Brutalan napad na taksista u Zagrebu: Stavili mu nož pod vrat i tražili novac, a onda mu prerezali tetive

Taksi, ilustracija (Foto: Pixell)
Taksi, ilustracija (Foto: Pixell) Foto: Pixell
Zagrebačka policija intenzivno traga za dvojicom napadača na 50-godišnjeg zagrebačkog taksista koji je u srijedu ujutro teško ozlijeđen u zagrebačkom Folnegovićevu naselju.

Dvojica mladića došla su oko 7 sati u srijedu pred Radio Taxi Zagreb u “mamutici” u Travnom i počeli bacati kamenčiće u prozore. Jedan od djelatnika otvorio je prozor i pitao ih zašto bacaju kamenčiće i što trebaju, na što su oni odgovorili da trebaju taksi. Putem radioveze pozvali su najbližeg slobodnog taksista i sa stajališta u Travnom došao je B. Č. svojim Ford Mondeom koji taksira već 20-ak godina.

Pročitajte i ovo Muškarac s mačetom Oglasio se gradonačelnik VIDEO Objavljena jeziva snimka užasa u Londonu: U napadu mačetom ubijen 13-godišnjak, ranjeno još nekoliko ljudi U naselju Srednjaci ubijena ženska osoba - 4 Pavučnjak Policija traži svjedoke: Osoba smrtno stradala u nesreći u kojoj su sudjelovali auto i motocikl

Negdje tijekom vožnje, nakon što su skrenuli u jednu ulicu u Folnegovićevu naselju, taksistu su prislonili nož pod vrat i od njega zatražili novac. Taksist im je pružio otpor, ali su ga napadači porezali nožem i presjekli mu tetive na ruci, nakon čega su pobjegli iz vozila, piše Jutarnji list.

Taksist je o napadu uspio obavijestiti dispečerski centar i brzo su došli i Hitna pomoć i policija koja je krenula u potragu za napadačima. Napadače su, navodno, snimile nadzorne kamere koje pokrivaju prostor ispred sjedišta i policija je već izuzela te snimke i krenula u potragu.

Napad je za DNEVNIK.hr potvrdila i zagrebačka policija, iz koje su kazali kako je bila riječ o pokušaju razbojništva te dodali kako je ozljeda koju je pretrpio 51-godišnji taksist okarakterizirana lakšom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene