Dvojica maskiranih muškaraca u ponedjeljak ujutro su opljačkali poštu u Siraču, javlja policija.

Galerija


U ponedjeljak oko 07:15 sati, u poštanskom uredu u Siraču, u Ulici Stjepana Radića, počinjeno je razbojništvo nad 40-godišnjom djelatnicom.

Vezani članci Policija, ilustracija Policija otkrila lopove koji su iz pošte u Zadru ukrali više od 100.000 kuna, serijski kradljivci operirali diljem obale Gužva u Zagrebu Vozače u Zagrebu ovih dana očekuju gužve i zastoji, u ovim dijelovima bit će najgore

Dvojica maskiranih počinitelja djelatnici su prijetili vatrenim oružjem. Potom su primjenom tjelesne snage te uporabom nepoznatog spreja od nje ukrali manji iznos novca nakon čega su pobjegli.

Djelatnici pošte je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Pakrac. Nakon liječničkog pregleda u pakračkoj bolnici, utvrđeno je da je 40-godišnjakinja zadobila teže tjelesne ozljede.

Policajci su u Pakracu zatekli dvije muške osobe koje se dovode u vezu s navedenim djelom od kojih je jedna uhićena, a druga je u bijegu.

Nastavljaju s kriminalističkim istraživanjem i potragom za bjeguncem. Radi se o muškarcu starosti oko 35 godina, jače tjelesne građe, crne kose, odjeven u traperice i sivu majicu s kapuljačom. Muškarac je najvjerojatnije naoružan, poručuje policija.

Iz policije pozivaju građane na oprez te da, ukoliko raspolažu korisnim informacijama o osobi za kojom se traga, obavijeste policiju na telefonski broj 192.