Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traje potraga za napadačem

Naoružani maskirani muškarci opljačkali poštu i teško ozlijedili djelatnicu, policija upozorila građane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica maskiranih muškaraca u ponedjeljak ujutro su opljačkali poštu u Siraču, javlja policija.

U ponedjeljak oko 07:15 sati, u poštanskom uredu u Siraču, u Ulici Stjepana Radića, počinjeno je razbojništvo nad 40-godišnjom djelatnicom.

Pročitajte i ovo Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj Nepoznata žena prevarila 75-godišnjakinju i iz torbice joj ukrala nekoliko tisuća eura Opreza nikad dosta Došla 75-godišnjakinji na vrata i rekla da ima poklon: Ubrzo je iz torbice nestalo nekoliko tisuća eura

Dvojica maskiranih počinitelja djelatnici su prijetili vatrenim oružjem. Potom su primjenom tjelesne snage te uporabom nepoznatog spreja od nje ukrali manji iznos novca nakon čega su pobjegli.

Djelatnici pošte je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Pakrac. Nakon liječničkog pregleda u pakračkoj bolnici, utvrđeno je da je 40-godišnjakinja zadobila teže tjelesne ozljede.

Policajci su u Pakracu zatekli dvije muške osobe koje se dovode u vezu s navedenim djelom od kojih je jedna uhićena, a druga je u bijegu.

Nastavljaju s kriminalističkim istraživanjem i potragom za bjeguncem. Radi se o muškarcu starosti oko 35 godina, jače tjelesne građe, crne kose, odjeven u traperice i sivu majicu s kapuljačom. Muškarac je najvjerojatnije naoružan, poručuje policija.

Iz policije pozivaju građane na oprez te da, ukoliko raspolažu korisnim informacijama o osobi za kojom se traga, obavijeste policiju na telefonski broj 192.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene