Dvojica maskiranih muškaraca u ponedjeljak ujutro su opljačkali poštu u Siraču, javlja policija.

Galerija


U ponedjeljak oko 07:15 sati, u poštanskom uredu u Siraču, u Ulici Stjepana Radića, počinjeno je razbojništvo nad 40-godišnjom djelatnicom.

Vezani članci Pad policajca Potjera na biciklu: Policajac lovio odbjeglog kriminalca, a slučajni prolaznik snimio njegov akrobatski pad Policija u Srbiji Filmska pljačka u Beogradu: Lažni policajci upali u stan, vezali brata i sestru te odnijeli 100.000 eura

Dvojica maskiranih počinitelja djelatnici su prijetili vatrenim oružjem. Potom su primjenom tjelesne snage te uporabom nepoznatog spreja od nje ukrali manji iznos novca nakon čega su pobjegli.

Djelatnici pošte je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Pakrac. Nakon liječničkog pregleda u pakračkoj bolnici, utvrđeno je da je 40-godišnjakinja zadobila teže tjelesne ozljede.

Policajci su u Pakracu zatekli dvije muške osobe koje se dovode u vezu s navedenim djelom od kojih je jedna uhićena, a druga je u bijegu.

Nastavljaju s kriminalističkim istraživanjem i potragom za bjeguncem. Radi se o muškarcu starosti oko 35 godina, jače tjelesne građe, crne kose, odjeven u traperice i sivu majicu s kapuljačom. Muškarac je najvjerojatnije naoružan, poručuje policija.

Iz policije pozivaju građane na oprez te da, ukoliko raspolažu korisnim informacijama o osobi za kojom se traga, obavijeste policiju na telefonski broj 192.