Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pored rijeke Save kod Siska pronađeno je mrtvo tijelo ženske osobe, doznaje se u policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj.


Pretpostavlja se da je riječ o jednoj od dvije žene koje su nestale na području Siska proteklih dana, no u policiji tu informaciju još ne mogu potvrditi. 'Pronađeno je tijelo ženske osobe, no radi li se o jednoj od dvije žene koje su nestale i za kojima smo raspisali potragu, još ne možemo potvrditi', rekla nam je glasnogovornica PU sisačko-moslavačke Iva Hranitelj.

Vezani članci Val dobrote učenika za sisačke škole - 8 Učenicima iz Petrinje stigle donacije školaraca u Zagrebu: "Bio sam jako sretan jer sam znao da nisam sam i da netko drugi misli na mene“ GSS traga za četverogodišnjim djetetom Još nisu našli dječaka (4) koji je nestao u Neretvi, spasioci pretražuju svaki kamen: "I do hrvatske granice pretraživat ćemo obale rijeke"

Istražni sudac Županijskog suda u Sisku naložio je obdukciju pronađenog mrtvog ženskog tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj Sandri Lacković, kao i ima li na njezinu tijelu tragova ozljeda i nasilne smrti.

Prema neslužbenim informacijama druga nestala žena pronađena je u jednoj zagrebačkoj bolnici. No, ni tu informaciju u policiji ne mogu sa sigurnošću potvrditi. Kažu kako se još utvrđuje je li pacijentica u bolnici doista osoba za kojom tragaju. Policija je jučer objavila potragu za 44-godišnjom Senkom Kapelec koja je otišla od kuće u srijedu poslijepodne, i 32-godišnjom Sandrom Lacković, čiji je nestanak prijavio nevjenčani suprug.