Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U prometnoj nesreći koja se dogodila oko 1 sat u Opuzenu poginuo je 25-godišnji mladić, a u nesreći koja se dogodila u 7,50 sati u Karlovcu poginuo je slovenski državljanin. Oko 6 sati policija je na cesti Imotski - Kamenmost pronašla još jednog poginulog vozača.


Dragić Eror (1949.) preminuo je u Općoj bolnici u Karlovcu pola sata nakon slijetanja njegova automobila s kolnika na Baščanskoj cesti u Karlovcu, navodi policija.

Vezani članci Splitska policija Kamionom pregazio ženu na rivi na Hvaru: Policija traži očevice da otkrije kako je došlo do nesreće Slika nije dostupna Kod Gornjeg Miholjca poginuo 24-godišnji motociklist

Dragić Eror preminuo je u 8,25 sati na mjestu događaja, nakon dugotrajnog reanimiranja Hitne medicinske pomoći.

Policijskim očevidom utvrđeno je da je u oštrom zavoju kod kućnog broja 21 vozilo "ford mondeo" ljubljanske registracije sletjelo s mokrog i skliskog kolnika zbog neprilagođene brzine, te udarilo u obližnje drvo, navode u OKC-u.

Suvozačica, vozačeva supruga, ostala je neozlijeđena.

U prometnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 1 sat u Opuzenu poginuo je 25- godišnji mladić.

I. P. (1983.) je upravljao osobnim automobilom ulicom Barake u mjestu Opuzen te je zbog neprilagođene brzine kretanja izgubio kontrolu nad upravljačem i sletio izvan kolnika, gdje je udario u parkirani teretni automobil. 

Vozilo se zatim nastavilo nekontrolirano kretati te je naposljetku udarilo u parkiranu prikolicu.

Vozač je prevezen u Dom zdravlja Metković, gdje je preminuo.

Jutros oko šest sati policija je obaviještena da je na cesti Imotski - Kamenmost izvan kolnika uočen "golf" imotskih registracija s otvorenim vratima. Nakon dojave policija je nedaleko od automobila pronašla tijelo 38-godišnjeg vozača iz Zmijavaca.

On je najvjerojatnije izgubio kontrolu nad vozilom iz još neutvrđenih razloga, te ispao iz vozila i na mjestu ostao mrtav.

Policijska uprava splitsko-dalmatinska izvijestila je da je istraga o toj nesreći još u tijeku.