Zagrebačka policija u obiteljskoj kući u Sesvetama pronašla tri improviziranih laboratorija i gotovo 18 kilograma marihuane.

Galerija Na području Sesveta pronađena tri improvizirana laboratorija - 5 Na području Sesveta pronađena tri improvizirana laboratorija - 4 Na području Sesveta pronađena tri improvizirana laboratorija - 3 +1 Na području Sesveta pronađena tri improvizirana laboratorija - 2

Policija je istragom utvrdila da je 45-godišnjak u obiteljskoj kući na području Sesveta improvizirao laboratorij s uvjetima za umjetan uzgoj marihuane. Biljke je sadio, potom sušio, usitnjavao, prepakiravao i dalje preprodavao.

Sve navedeno potvrđeno je obavljenom pretragom kuće u Sesvetama. Pronađena su tri improvizirana laboratorija za umjetni uzgoj bilja u kojima je bilo zasađeno ukupno trideset stabljika marihuane visine od 5 do 100 cm.

Pronađeno je i ukupno 489 grama marihuane pakirane u dvije plastične vrećice i jednu staklenku, 17,572 kilograma suhog lišća i grana marihuane pakirano u devet plastičnih vreća.

Policija je u pretrazi pronašla i tri ručno motane cigarete ispunjene s marihuanom, dvije digitalne vage za precizno mjerenje mase s tragovima droge, uređaje za emitiranje svjetlosti, ventilaciju i filtriranje zraka.

Automobil na pregledu podvozja Porsche odvezao na servis pa mu u podvozju našli autobombu: Policija prijavila dvojicu napadača koji su je postavili

Slika nije dostupna Prometna nesreća u Velikoj Gorici: Sletio autom s ceste i poginuo

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv 45-godišnjaka bit će podnesena kaznena prijava.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju