Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije eksplodirala

Na kuću svjedoka u suđenju Sanaderu bačena bomba!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na kuću jednog od svjedoka na suđenju Ivi Sanaderu u slučaju Hypo banka, bačena je eksplozivna naprava koja nije eksplodirala.

Bomba je bačena na njegovu kuću na Markuševečkoj cesti u Zagrebu u noći s petka na subotu, no nije eksplodirala.

Na mjesto događaja jučer poslijepodne stigli su pirotehničari protueksplozijskog odjela policije koji su eksplozivnu napravu deaktivirali oko 16 sati.

Pročitajte i ovo Njemačka policija, ilustracija Čeka ga teška kazna Prvotravanjska šala otišla predaleko: Svojim potezom izazvao je veliku policijsku akciju Slika nije dostupna Podnijeli žalbe za Hypo i MOL Sanaderova obrana traži novo suđenje, a USKOK maksimalnu kaznu

>> Presude u slučaju Hypo: Kultereru 3,5 godina zatvora

Policija nije željela potvrditi identitet osobe na čije je vlaništvo bačena eksplozivna naprava, no neslužbeno doznajemo da se radi o svjedoku Dragi Vidakoviću, koji je svjedočeći na suđenju Sanaderu u slučaju Hypo banka dao iskaz u kojem je kazao kako je 1995. na parkiralištu iza zgrade Hypo leasinga, vidio susret Sanadera i Wolfganga Kulterera, bivšeg šefa Hypa.

Pri tom susretu, prema njegovim riječima, Kulterer je Sanaderu dao žutu omotnicu formata A5.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene