Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Automobil potpuno izgorio

Split: Radnik autoservisa ozlijeđen u eksploziji i požaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Desetak minuta prije podneva na Sirobuji je izbio požar u kojem je jedna osoba ozlijeđena.

Na terenu su vatrogasci, policija i hitna pomoć, a prema prvim informacijama, lakše je ozljede zadobio jedan muškarac. Navodno je riječ o radniku autoservisa u kojem je došlo do eksplozije i požara, prenosi Dalmacijanews.

Pročitajte i ovo Požar u Donjem Miholjcu Otkriven uzrok požara VIDEO/FOTO Vatra progutala obiteljsku kuću, svjedokinja o trenucima užasa: "Vidim šiklja vatra kroz prozore, budila sam ih..." Ilustracija Oglasio se vlasnik UZNEMIRUJUĆI VIDEO Konobarica palila šank, vatra zahvatila goste: "Cura je trčala okolo i derala se, prijatelj je imao zapaljena leđa"

Očevici tvrde da je jedan državljanin Njemačke dovezao auto jer je ulio krivo gorivo te da je u trenutku mijenjanja goriva, zbog visoke temperature, došlo do eksplozije i požara. Vatra je muškarca zahvatila po nogama. Vozilo je, kažu, potpuno izgorjelo, a vatra je zahvatila i gliser koji se nalazio u dvorištu. Nakon što vatrogasci obave svoj dio posla, policija će započeti očevid nakon kojeg će biti poznato koji su uzroci požara i kolika je visina štete, prenosi Dalmacijanews.

O požaru na Sirobuji izvijestila je i splitska policija. Potvrdili su da je do izbijanja došlo prilikom pretakanja goriva iz vozila te da je oštećeno više vozila.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene