Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobjesnio zbog čekanja

Muškarac (78) u požeškoj bolnici odvijačem napao medicinsku sestru: "Ona je zbog stresa završila na bolovanju"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U utorak oko 12:30 sati 78-godišnji muškarac s područja općine Jakšić odvijačem je u glavu udario 58-godišnju medicinsku sestru Opće županijske bolnice (OŽB) Požega. Žena je zbog stresa završila na bolovanju.

U hodniku OŽB-a Požega u utorak oko 12:30 sati 78-godišnji muškarac s područja općine Jakšić odvijačem je u glavu udario 58-godišnju medicinsku sestru, pri čemu joj je, prema policijskom izvještaju, nanio lakšu ozljedu.

Pročitajte i ovo Klinički bolnički centar Split Puštena kući Djeca završila u bolnici nakon što su pojela perece: Sve istražuju policija i inspekcija Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..."

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je bio revoltiran zbog čekanja u redu.

Razgovarali smo s primarijusom mr. sc. Damirom Šimlešom, voditeljem Službe kirurških bolesti u OŽB-u Požega, koji nam je kazao da je muškarac pacijent bolnice, a u utorak je došao tražiti razgovor s ortopedom koji je u tom trenutku bio u operacijskoj sali i nije ga mogao primiti. Ambulantna medicinska sestra uputila ga je u čekaonicu i zamolila ga da pričeka. Primarijus dodaje kako muškarac već duže vrijeme učestalo dolazi u bolnicu i zahtijeva da mu se napravi operacija za koju liječnici smatraju da nije potrebna. Nakon višebrojnih zahtjeva da pričeka da traženi liječnik završi posao u sali, muškarac je revoltiran izvadio odvijač koji je ponio sa sobom te njime udario medicinsku sestru.

"Nismo nikad imali ovakvih slučajeva u bolnici. Napadnuta medicinska sestra djelatnica je bolnice s velikim iskustvom i nikada nije imala problema. U ovom je incidentu lakše ozlijeđena, no pretrpjela je veliki stres te je trenutačno na bolovanju", kazao nam je primarijus Šimleša.

Dodao je da bolnica ima zaštitare, no ističe da je teško kontrolirati ulaske i izlaske iz bolnice jer je riječ o otvorenoj ustanovi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene