Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija provjerava dojave

Mladić na Facebooku: 'Znam vozača u čiji je kamion ušla Antonija'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedmi je dan potrage za nestalom Antonijom Bilić, a policija provjerava brojne dojave građana.

Možda najzanimljivija nova informacija koja se pojavila u javnosti je poruka jednog mladića koju je ostavio na zidu Facebook grupe 'NESTALA - Antonia Bilić'. Mladić koji se nije predstavio punim imenom i prezimenom napisao je kako zna tko je vozač u čiji je kamion Antonija ušla.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Dankini roditelji nakon razgovora napustili policijsku postaju: Jedan detalj upao je u oči

'Ako su ovu grupu napravile sestre od Antonije neka mi se hitno jave u inbox. Možda znam tko je kamiondžija. Živi u Ogulinu, vozi šleper s plavom ceradom i nema zuba. Jako je sličan fotorobotu. Nije šala, ja i moja mama ga poznamo, isti su', napisao je.

'Čekam načelnika policije da razgovaramo. Molim Boga da je to taj kojeg ja znam i hvala svima koji mi vjeruju'. U dopisivanju sa članovima grupe mladić je rekao kako poznaje tog čovjeka koji je 'spavao pored njega te da je iz sela pored njegovog'.

Policija moli građane da ukoliko raspolažu bilo kakvim saznanjima o osobi koja fizički odgovara crtežu da se jave u najbližu policijsku postaju ili na besplatan telefon 192 Od mnogih dojava u policiji su rekli kako su se važnima pokazale samo dvije: svjedočenje Antonijina susjeda koji ju je u utorak oko 8:30 vidio kako stopira i ulazi u kamion u kojemu je za upravljačem sjedio muškarac crne zalizane kose, te signal Antonijina mobitela koji je zadnji put toga dana oko 15:40 sati lociran na karlovačkom području, u okolici Ogulina.

17-godišnja Antonia iz Drniša visoka je 175 centimetara te ima dugu crnu kosu i crne oči. U trenutku nestanka na sebi je imala bijelu majcu, traperice i zlatne tenisice.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene