Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završen očevid

Metković: Palio korov i zapalio 80 košnica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijski djelatnici zajedno s protupožarnim inspektorom dovršili su očevid na mjestu požara koji je izbio u srijedu oko 17 sati u Vrbovcima, području kod Metkovića, u kojem je potpuno izgorjelo 80 drvenih košnica i dva pčelarska kontejnera.

Utvrđeno je da je požar izbio najvjerojatnije zbog toga što je uz odvodni kanal nepoznati počinitelj palio korov, a vatra se zbog jaka vjetra proširila na drvene košnice i kontejner za prijevoz košnica, u vlasništvu 37-godišnjaka iz Metkovića.

Požar su oko 17,40 sati ugasili pripadnici metkovske javne vatrogasne postrojbe (JVP). Potpuno je izgorjelo 80 drvenih košnica i dva pčelarska kontejnera, a po vlasnikovoj izjavi materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna. Istraga se nastavlja. (Hina)

Pročitajte i ovo Vatrogasci gase požar, ilustracija - 1 Visoke kazne Počela je sezona paljenja korova, vatrogascima su pune ruke posla zbog nemara: Ovih se pravila treba pridržavati kod spaljivanja otpada Slika nije dostupna KAOS KOD DOMOVINSKOG MOSTA Teška prometna nesreća na zagrebačkoj obilaznici: Kamion se zabio u nadvožnjak, preminula jedna osoba


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene