Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prevarili osiguravajuće društvo

Malverzacije s osiguranjem, prijavljeno 10 osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Deset osoba u dobi od 22 do 64 godine s područja Vrbovskog i Ogulina osnovano se sumnjiči za kazneno djelo zloporabe osiguranja te su kazneno prijavljene Općinskome državnom odvjetništvu u Ogulinu, priopćila je danas karlovačka Policijska uprava.

Nakon provedene kriminalističke istrage te su osobe osumnjičene da su od ožujka 2009. do ožujka ove godine prevarili jedno neimenovano osiguravajuće društvo davanjem lažnih podataka o prometnim nesrećama.

Osim toga, 53-godišnjak iz Ogulina sumnjiči se da je počinio kazneno djelo nesavjesnog rada u službi jer je kao zaposlenik osiguravajućeg društva kršio pravilnike o procjeni šteta i omogućio ostalim prijavljenim osobama naplatu štete iz lažno prijavljenih prometnih nesreća, čime je to osiguravajuće društvo oštetio za oko 272.800 kuna. (Hina)

Pročitajte i ovo Ljubav koja nadilazi vrijeme Pokrovitelj Generali Ljubav koja nadilazi vrijeme: Kako uz pomoć financijskog plana zaštititi najmilije i usaditi dobre navike Joe Biden Brza akcija Agenti Bidenove tajne službe pucali na tri osobe! S njima bila predsjednikova unuka: "Vjerujemo da nitko nije pogođen"

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene