Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podignuta optužnica

Užas u Splitu: Roditelji angažirali dadilju, a ona im djecu odvodila pedofilu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedamnaestogodišnja djevojka je dečku pedofilu slala eksplicitne fotografije djece koju je čuvala, a jedno dijete mu je dovela u automobil gdje se ovaj spolno zadovoljio dodirujući dijete.

Županijsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu protiv dvoje hrvatskih državljana, 25-godišnjeg muškarca i sedamnaestogodišnje djevojke zbog počinjenja teškog kaznenog djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta.

Pročitajte i ovo Jeffrey Epstein Očekuje se još Objavljeni novi dokumenti iz tužbe protiv pedofila Epsteina: Njegov zaposlenik ispričao koga je sve vidio Ilustracija slučaj iz BiH Pedofil iz Posušja pušten iz zatvora zbog uzornog ponašanja, reagirala ogorčena majka žrtve

Mladiću se stavlja na teret da je od početka prosinca 2016. do kraja veljače 2017. godine na području Splitsko-dalmatinske županije s djevojkom razmjenjivao poruke preko mobitela eksplicitnog seksualnog sadržaja djece. Štoviše, od djevojke je tražio da snima djecu koja su joj povjerena na čuvanje, a sve kako bi zadovoljio svoj spolni nagon. 

DORH ga tereti i da je od početka 2017. do 23. veljače 2017. tražio od djevojke da se druži s njom i djetetom te se u svom automobilu spolno zadovoljio dodirujući dijete, što je i okrivljenica vidjela.

Optužnicom mu se na teret stavlja i da je od sredine prosinca 2016. do veljače 2017. godine, u cilju zadovoljenja svog spolnog nagona gledanjem i držanjem sadržaja o djeci, u svom mobilnom telefonu držao sadržaje o djeci i video uradak s drugookrivljenom maloljetnicom.

Djevojku se tereti da je krajem veljače 2017. iskoristila povjerenje roditelja koji su joj povjerili djecu na čuvanje i napravila video uradak radi zadovoljenja spolnog nagona prvookrivljenika.

Tereti ju se i da je od sredine prosinca 2016. godine, u cilju zadovoljenja svog spolnog nagona i spolnog nagona prvookrivljenika, iskoristila povjerenje roditelja koji su joj povjerili dijete na čuvanje i počinila bludnu radnju.

Na teret joj se stavlja i da je od početka 2017. do 23. veljače 2017., na traženje prvookrivljenika da se druži zajedno s njom i djetetom, ušla u njegovo osobno vozilo gdje je prvookrivljenik počinio prethodno opisano kazneno djelo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene