Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sedamnaestogodišnja djevojka je dečku pedofilu slala eksplicitne fotografije djece koju je čuvala, a jedno dijete mu je dovela u automobil gdje se ovaj spolno zadovoljio dodirujući dijete.


Županijsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu protiv dvoje hrvatskih državljana, 25-godišnjeg muškarca i sedamnaestogodišnje djevojke zbog počinjenja teškog kaznenog djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta.

Vezani članci DORH Bjelovarsko tužiteljstvo traži veću zatvorsku kaznu za osuđenog pedofila Sven Messner Stravičan zločin: Pozvao djevojčicu (6) u svoj dom pa joj prerezao grkljan i silovao je nakon smrti

Mladiću se stavlja na teret da je od početka prosinca 2016. do kraja veljače 2017. godine na području Splitsko-dalmatinske županije s djevojkom razmjenjivao poruke preko mobitela eksplicitnog seksualnog sadržaja djece. Štoviše, od djevojke je tražio da snima djecu koja su joj povjerena na čuvanje, a sve kako bi zadovoljio svoj spolni nagon. 

DORH ga tereti i da je od početka 2017. do 23. veljače 2017. tražio od djevojke da se druži s njom i djetetom te se u svom automobilu spolno zadovoljio dodirujući dijete, što je i okrivljenica vidjela.

Optužnicom mu se na teret stavlja i da je od sredine prosinca 2016. do veljače 2017. godine, u cilju zadovoljenja svog spolnog nagona gledanjem i držanjem sadržaja o djeci, u svom mobilnom telefonu držao sadržaje o djeci i video uradak s drugookrivljenom maloljetnicom.

Djevojku se tereti da je krajem veljače 2017. iskoristila povjerenje roditelja koji su joj povjerili djecu na čuvanje i napravila video uradak radi zadovoljenja spolnog nagona prvookrivljenika.

Tereti ju se i da je od sredine prosinca 2016. godine, u cilju zadovoljenja svog spolnog nagona i spolnog nagona prvookrivljenika, iskoristila povjerenje roditelja koji su joj povjerili dijete na čuvanje i počinila bludnu radnju.

Na teret joj se stavlja i da je od početka 2017. do 23. veljače 2017., na traženje prvookrivljenika da se druži zajedno s njom i djetetom, ušla u njegovo osobno vozilo gdje je prvookrivljenik počinio prethodno opisano kazneno djelo.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju