Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napadači pobjegli

Makarska: Zaštitar izboden nožem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U makarskome diskoklubu 'Plaža' sinoć je nožem u leđa uboden i teško ranjen 22-godišnji zaštitar, a za napad su osumnjičena četvorica mladića iz BiH, koji su se opirali uhićenju, pri čemu je jedan od njih nožem pokušao napasti policajca.

Splitska policija izvijestila je danas da je 22-godišnji Zagrepčanin ranjen oko 23 sata u naguravanju s četvoricom državljana BiH u dobi od 19 i 20 godina, koji su pokušali ući na bazen i prekinuti program u diskoklubu. Zaštitar je mladiće upozorio na neprimjereno ponašanje, no oni su ga počeli gurati, a jedan od njih izvukao je nož i ubo ga u leđa.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Beogradu Užas u susjedstvu: Tri krvava okršaja noževima u nekoliko sati, jedan muškarac izboden na smrt Ilustracija Istraga u tijeku Užas u njemačkoj školi: Učenik nožem napao kolege, mediji objavili da ima mentalne probleme

Pokušali napasti i policajca

Teško ranjeni zaštitar prevezen je u splitsku bolnicu. Policija je desetak minuta nakon ranjavanja pronašla napadače i uhitila trojicu, no dok ih je izdvajala iz skupine, četvrti je mladić nožem pokušao napasti policajca. To su iskoristila dvojica osumnjičenika, koji su se dali u bijeg.

Osumnjičenik koji je pokušao napasti policajca zbog lakše je ozljede odveden u dom zdravlja, odakle je samo nakratko uspio pobjeći jer je uhićen. U unajmljenom stanu ubrzo su uhićeni i njegovi prijatelji. Prilikom uhićenja policija je morala uporabiti snagu jer su mladići pružali otpor. Trojica od četvorice napadača imali su 0,38, 0,60 i 1,37 promila alkohola u krvi. Nad osumnjičenicima još se provodi kriminalističko istraživanje. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene