Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijela pronađena nakon par dana

Majku ugušio jastukom pa sebi prerezao žile

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija potvrdila je danas da je u stanu u Radničkom dolu, gdje su jučer pronađena tijela starije žene i muškarca, 64-godišnjak ubio 85-godišnju majku, a potom i sebe.

Odmah nakon pronalaska tijela majke i sina policija je posumnjala da je riječ o ubojstvu i samoubojstvu, a to je potvrdio i očevid.

Pročitajte i ovo Ilustracija Osmero u istražnom zatvoru Uskok objavio kako su dvije skupine uvozile luksuzne aute i varale na porezu: Državu ukupno oštetili za najmanje milijun eura Policija - 1 Statistika Tko je prosječni hrvatski kriminalac, koje je dobi i zbog čega završi iza rešetaka?

U policiji kažu da je 64-godišnjak prvo jastukom ugušio majku, s kojom je živio u stanu na trećem katu zgrade u Radničkom dolu 15, a potom prerezao žile na rukama i iskrvario. Za sada se ne zna što ga je nagnalo na taj čin. 

>> U Zagrebu pronađena mrtva tijela majke i sina

Ubojstvo i samoubojstvo dogodilo se u razdoblju od 16. veljače u 19,30 sati i 18. veljače u 18 sati, kada je mrtva tijela pronašla zabrinuta rodbina kojoj se majka i sin nisu javljali nekoliko dana, objavila je policija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene