Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrebačka policija potvrdila je danas da je u stanu u Radničkom dolu, gdje su jučer pronađena tijela starije žene i muškarca, 64-godišnjak ubio 85-godišnju majku, a potom i sebe.


Odmah nakon pronalaska tijela majke i sina policija je posumnjala da je riječ o ubojstvu i samoubojstvu, a to je potvrdio i očevid.

Vezani članci Konferencija za medije Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije - 7 Šef sisačko-moslavačke policije o dojavama da ima krađa na razrušenom području: "Sve smo ih provjerili i utvrdili da nisu točne" Dokumenti, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Dvojica policajca i odvjetnica uhićeni u velikoj akciji USKOK-a: Krivotvorili dokumente strancima kako bi ušli u Hrvatsku

U policiji kažu da je 64-godišnjak prvo jastukom ugušio majku, s kojom je živio u stanu na trećem katu zgrade u Radničkom dolu 15, a potom prerezao žile na rukama i iskrvario. Za sada se ne zna što ga je nagnalo na taj čin. 

>> U Zagrebu pronađena mrtva tijela majke i sina

Ubojstvo i samoubojstvo dogodilo se u razdoblju od 16. veljače u 19,30 sati i 18. veljače u 18 sati, kada je mrtva tijela pronašla zabrinuta rodbina kojoj se majka i sin nisu javljali nekoliko dana, objavila je policija.