Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pijani nasilnik

Policajci mu pokucali na vrata zbog obiteljskog nasilja, a on ih napao mačetom! Pijani 29-godišnjak ozlijedio policajca

Ilustracija
Ilustracija Foto: Davor Zunic/Cropix
Pijkani 29-godišnjak napao je policajce mačetom i jednog lakše ozlijedio.

Policija je pritvorila i kazneno prijavila pijanog nasilnika koji je na sisačkom području mačetom napao policajce i jednog lakše ozlijedio. Policajci su u dom 29-godišnjaka došli u srijedu oko 23 sata zbog dojave o obiteljskom nasilju. 

Međutim, muškarac koji je bio pod vidnim utjecajem alkohola je prvo prijetio policajcima, a onda uzeo mačetu u namjeri da ih spriječi u obavljanju službene dužnosti. 

Budući da je odbio alkotestiranje, policajci su ga fizički savladali i uhitili te priveli u policijsku postaju. Pri pokušaju oduzimanja mačete jedan je policajac lakše ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Ilustracija Drama u Australiji Suspendiran policajac koji je elektrošokerom napao 95-godišnju staricu s hodalicom i nožem

Osumnjičeni je kazneno prijavljen za prisilu prema službenoj osobi u pokušaju, prijetnje i nasilje u obitelji.

Vrijeđanje i pružanje otpora policiji u četvrtak 1. lipnja zabilježeni su na sisačko-moslavačkom području u još dva slučaja. U Topuskom su policajci zaustavili 65-godišnjeg muškarca na biciklu, koji je bio pod utjecajem alkohola od 2,21 promila, a vrijeđao je i omalovažavao policajce te je jednoga pokušao udariti.

Istog je dana u Zagrebačkoj ulici u Popovači, u kontroli prometa zaustavljen automobil kutinske registracije, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,81 promila upravljao 32-godišnjak. Za vrijeme postupanja i on je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike, kažu u sisačko-moslavačkoj policiji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene