Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen je

Amerikanac u Crikvenici napao Latvijku: Prevezena je u bolnicu s teškim ozljedama

Ilustracija
Ilustracija Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Policija je uhitila i kazneno prijavila 45-godišnjeg državljanina SAD-a, koji je prije dva dana u Crikvenici napao 31-godišnju državljanku Latvije i teško ju ozlijedio, priopćeno je u utorak iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Crikvenička policija provela je kriminalističko istraživanje nad 45- godišnjim muškarcem zbog sumnje da je prije dva dana u Crikvenici teško ozlijedio ženu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Drama u Australiji Suspendiran policajac koji je elektrošokerom napao 95-godišnju staricu s hodalicom i nožem

U policiji kažu da su utvrdili osnovanu sumnju da je 45-godišnji državljanin SAD-a fizički napao 31-godišnju državljanku Latvije, zadavši joj više udaraca po glavi i tijelu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Drama u Australiji Suspendiran policajac koji je elektrošokerom napao 95-godišnju staricu s hodalicom i nožem

Žena je zbog zadobivenih ozljeda prevezena u KBC Rijeka, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena. Osumnjičeni 45-godišnjak je kazneno prijavljen i predan pritvorskom nadzorniku, naveli su iz policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene