Obavijesti Video Pretražite Navigacija
triput uništa!

Pokušao provaliti u kuću, pa stan, pa automobil: Zaradio i drugu prijavu zbog onog što je imao u džepu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijski službenici prijavili su muškarca koji je pokušao provaliti u kuću, stan i automobil u Novoj Vasi.

Porečka je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 41-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo teška krađa (u pokušaju).

Pročitajte i ovo Ilustracija Kemiijski dodaci Dolaze iz iz podrumskih laboratorija, a mladi završavaju na psihijatriji zbog paranoje i halucinacija: Samo jedan ovakav joint može i ubiti Uhićeni višestruki provalnici 11 teških krađa Uhićeni višestruki provalnici, harali su slavonskim trgovinama: Nastala šteta broji se u desecima tisuća eura

Muškarca se sumnjiči da je 12. travnja oko 4 sata pokušao provaliti u kuću u Ulici Levarija u Novoj Vasi, a potom i u stan u sklopu kuće te automobil koji se nalazio u dvorištu. Pokušaj provale primijetili su vlasnik i korisnik stana te je 61-godišnji vlasnik spriječio počinitelja u bijegu i pričekao s njim dolazak policije.

Protiv osumnjičenog se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku, a s obzirom na to da je kod sebe imao 3,7 grama marihuane, izdan mu je prekršajni nalog prema Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene