Obavijesti Video Pretražite Navigacija
privela ga policija

Krvavi sukob u Puli: Na brata nasrnuo nožem i ranio ga, majka ih razdvajala pa završila s teškim ozljedama

Ilustracija (Foto: Gettyimages)
Ilustracija (Foto: Gettyimages) Foto: Gettyimages
U Puli je muškarac (57) nožem ozlijedio svog deset godina mlađeg brata, a pokušavajući spriječiti sukob ozlijeđena je i njihova majka (86) te nevjenčana supruga ozlijeđenoga (48).

Policija je potvrdila da se provodi kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjakom koji je oštrim predmetom ozlijedio deset godina mlađeg muškarca. 

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..." Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo

Dojavu o ozlijeđenim osobama primili su u petak, 12. srpnja oko 22:45, a kad su izašli na teren u Barbalićevu ulicu u Puli utvrdili su da je 57-godišnjak, nakon verbalnog sukoba sa 47-godišnjakom, oštrim predmetom ozlijedio mlađeg muškarca. Pokušavajući spriječiti sukob, ozlijede su zadobile i 86-godišnjakinja i 48-godišnjakinja, izvijestila je policija.

U pulskoj bolnici je pružena pomoć ozlijeđenima te je utvrđeno da su 47-godišnjak i 86-godišnjakinja teže ozlijeđeni, a 48-godišnjakinja lakše.

Prema pisanju Glasa Istre, sukobila su se dvojica braće koji su duže vrijeme u svađi.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene