Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ISTRAŽUJU SE OKOLNOSTI

Krimpolicija u koprivničkoj bolnici, suprug ogorčen: "Ostavili smo je tamo da joj se pomogne, a ne da se dogodi ovako nešto"

Koprivnička bolnica, ilustracija (Fozo: Zeljko Rukavina/PIXSELL)
Koprivnička bolnica, ilustracija (Fozo: Zeljko Rukavina/PIXSELL)
Ispitani su dežurni liječnik i medicinsko osoblje koje je tada bilo u smjeni. Cilj izvida je utvrditi ili isključiti pogrešku liječnika i medicinskog osoblja koprivničke bolnice.

Kriminalistička policija provodi izvide u Općoj bolnici u Koprivnici, što je potvrdio i glasnogovornik Županijskog državnog odvjetništva u Varaždinu Darko Galić. "Točno je, kod nas vodimo predmet samoubojstva u koprivničkoj bolnici i u tijeku su policijski izvidi koje smo naredili u sklopu očevida", kazao je Galić za Podravski.hr.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Drama na mostu VIDEO Ova snimka je dokaz da su heroji svuda oko nas Slika nije dostupna Presuda u Japanu Košarkaški trener potaknuo tinejdžera na suicid, dobio uvjetnu kaznu

Po informacijama lokalnih medija, ispitani su dežurni liječnik i medicinsko osoblje koje je tada bilo u smjeni. Cilj izvida je utvrditi ili isključiti pogrešku liječnika i medicinskog osoblja koprivničke bolnice.

Ravnatelj dr. Mato Devčić na presici je kazao kako je bolnički tim za izvanredni nadzor utvrdio kako nije bilo propusta. Uz policiju, o ovoj se tragediji treba očitovati i Ministarstvo zdravstva, koje je od ravnatelja zatražilo da dostavi izvještaj interne supervizije.

"Ostavili smo je večer prije u bolnici da joj se pomogne, a ne da se dogodi ovako nešto. Prvo što sam rekao je da su ju trebali presvući", rekao je nakon tragedije suprug gospođe koja je počinila suicid, prenosi Podravski.hr.

Voditeljica Odjela psihijatrije dr. Mirjana Gašparić-Sikavica rekla je kako je gospođa više puta bila hospitalizirana na psihijatriji, no nikada nije pokazivala suicidalne porive.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene