Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Kod Šibenika poginuo motociklist

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od posljedica prometne nesreće koja se dogodila jučer oko 16 sati na brzoj cesti Dubrava-Šibenik, kada su se sudarili motocikl šibenskih registracijskih oznaka i mercedes nizozemskih registracijskih oznaka, sinoć je oko 18 sati u šibenskoj Općoj bolnici preminuo 50-godišnjak iz Šibenika.

Nesreća se dogodila 400 metara prije ulaska u tunel Dumbočica na cesti Dubrava-Šibenik. Očevidom je utvrđeno kako je 50-godišnji Šibenčanin - vozeći motocikl suzuki šibenskih registracijskih oznaka - zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad motociklom te se sudario s osobnim vozilom mercedes, nizozemskih registracijskih oznaka, koji je naišao iz suprotnog smjera, a kojim je upravljao 22-godišnji državljanin Nizozemske.

Pročitajte i ovo Nasilnik zaposlenicama prijetio nožem naoružan nožem Drama u ljekarni: Razbojnik ozlijedio dvije žene i ukrao kutiju lijekova, pohod nastavio u domu zdravlja Slika nije dostupna Očevid u tijeku Šibenik: U prometnoj nesreći teško ozlijeđen policajac motorist

Ozlijeđeni vozač motocikla prevezen je u šibensku Opću bolnicu gdje je dva sata nakon nesreće od zadobivenih ozljeda preminuo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene